7 oredigerade bilder från rhodos.

Det är ett tag sen vi kom hem från resan till Rhodos, den som jag nämnde här, men jag har fortfarande inte kommit åt bilderna eftersom jag fotade i raw med en ny kamera och inget program kan hantera dom - inte ens kamerans egna program hittar dom. Så nu har jag skärmdumpat några av dom i iPhoto bara för att kunna visa, men jag har inte orkat redigera dom pga allt krångel som har varit med att försöka kunna komma åt dom.
 
Vi åkte eftersom att min mamma fyllde 50 år i år, så det var mina föräldrar, jag och Håkan, min bror och hans två döttrar, vi hängde mest runt hotellet och badade i poolen, tog en promenad ibland. Ca 500 meter från hotellet fanns det en hel hög med kattungar (kommer inte ihåg nu vad jag räknade till) som jag har visat på instagram.
 
En av dagarna åkte vi en dagstur över till Marmaris, Turkiet, man blev mest slussad runt till olika fabriker och affärer vilket var tråkigt, men sen fick vi gå runt själva i ett par timmar så då passade vi på att gå runt lite i hamnen och en kortis i marknaden.

urban renewal.

I lördags hittade jag denna klänning på Urban outfitters Urban renewal-avdelning:

På klänningens ettiket står det: "Each piece is made from either vintage or remnant fabrics that hace been lovingly sourced from around the globe", det låter toppen tycker jag!
 
Åh, och tavlan på bilden gjorde jag till Håkan i julklapp 2012. (Det är ett citat från Death cab for cuties låt Soul meets body.)

minisemester.

Helgen i Stockholm bestod av en promenad runt trekanten, en dag på söder och centrum och att bara vara. Mina ben har gjort ont rätt mycket av allt gående, trots det har det varit en bra helg. Kameran följde med, men glömdes kvar i resväskan, så jag fick fota med telefonens kamera istället: