fyra favoritfilmer.

Innan 500 days of Summer ens kom upp på bio så läste jag att det skulle vara The Smiths låtar med i och endast av den anledningen så ville jag se den och det gjorde jag sen när den kom. Och blev blixtförälskad! Filmen handlar om Summer som inte tror på kärlek och Tom som blir kär i henne.
 
Moonrise kingdom utspelar sig på 60-talet och handlar om pojkscouten Sam och Suzy som har brevväxlat sen ett år tillbaka och bildat en pakt om att rymma.
 
I Little miss Sunshine blir sjuåriga Olive uttagen att tävla i skönhetstävlingen "Little Miss Sunshine" som är belägen ca 10 mil från hennes familjs hem. Vi får följa den rätt dysfunktionella familjen på deras resa genom usa.

Elizabethtown handlar om en kille som efter ett misslyckat självmordsförsök måste flyga iväg för att fixa inför sin fars begravning, på resan träffar han en flygvärdinna som bestämmer sig för att hjälpa honom hitta sin livsglädje igen.

Bubblare:
We bought a Zoo, Midnight in Paris, Ruby Sparks, The darjeeling limited, Juno, Marie Antoinette, Virgin Suicides, I rymden finns inga känslor, Away we go, 50/50.
Linda

Fina filmer. sett alla utom Moonrise Kingdom. Så den får man ju passa på att se en snöig lördagskväll!

Linda

Fina filmer. sett alla utom Moonrise Kingdom. Så den får man ju passa på att se en snöig lördagskväll!

Svar: åh, ja! det rekommenderar jag verkligen!
Christina

LORISSA LOVEBOMB

Älskar little miss sunshine, en stor favorit hos mig :D

Svar: Visst är den underbar! Så himla fin och skruvad på samma gång!
Christina