om tapeter, böcker och skumbad. och jordgubbar också.

Mitt drömhem är rätt litet i storleken, har riktigt trägolv och ljusa väggar, som är fyllda med tavlor innehållandes fina fotografier, kloka ord och kanske t.o.m en och annan teckning. Alla fönster skulle vara fyllda med växter och vara inramade av spetsgardiner. Utanför skulle det finnas en gräsplätt att odla jordgubbar, smultron, grönsaker och annat gott på, där skulle det finnas två bra solstolar (hemskt gärna i den här stilen) och om man någon gång grillar så vill jag äta det på filtar i picknickkänsla.
 
 
En mjuk soffa i vardagsrummet att kura upp sig i tillsammans med en bok eller någon man tycker om framför en film eller bara för att prata om fina och viktiga saker. Jag vill också att det ska finnas bokhyllor som är fyllda med bara böcker.
 
 
Köket skulle ha en fin blommig tapet, på väggen skulle den här klockan hänga och vid köksbordet står en kökssoffa där man kan äta långa frukostar på second hand-köpt porslin, spela spel tillsammans med fint sällskap eller arbeta bekvämt vid datorn eller ritblocket.

 
I badrummet ska väggarna bara vara halvkaklade så att det går att spika upp fina tavlor, gamla kameror och annat som kan tänkas vara bra för att göra badrummet hemtrevligt, där skulle också ett fint gammalt badkar stå för alla skumbad jag skulle bada.

 
I sovrummet är sängen alltid bäddad med ljusa blommiga sängkläder, där skulle jag dra mig på morgnarna, lite längre på helgerna, kanske läsandes en bok, på vardera sida av sängen står det sängbord av den här modellen och ena väggen skulle bestå av inbyggda garderober.