en onsdagslista.

Vilket väder är det idag? Soligt och 6 plusgrader, helt okej ändå.
 
Vad har du på dej? Kjol, knyttopp och kofta.

Vem saknar du just nu? Håkan, eftersom han jobbar långdag idag och när man bara går hemma känns det som en evighet.

Vad gjorde du igår? Igår gick jag och Håkan en promenad i ett naturreservat i det fina vädret och så sökte jag lite jobb som jag har inplanerat nu på specifika tillfällen i veckan för att inte stressa sönder över arbetslösheten, sen när jag hade gjort allt jag skulle var jag mest rastlös resten av dagen.

Vad ska du göra i helgen? Ingenting speciellt, dra mig i sängen, äta långfrukost, läsa, kolla på film, gå en promenad och se vad som händer.
 
Nämn tre saker som är bra i tillvaron just nu: Håkan, våra katter och att våren snart är här!
 
...och tre dåliga: Arbetslösheten, att det går trögt att hitta en större lägenhet och att lägenheten är full med nödmöbler som inte passar ihop nu när jag flyttat till hans lägenhet = ingen sinnesro.
 
Vad är dagens planer? Skriva och rita cykelbilden som jag tänkt göra ett tag men antagligen haft för mycket prestationsångest för att ens börja på.
 
Vad gör du just nu? Lagar mat; kycklinggryta med röd curry och ris. Gott! Och gosar med katterna.
 
Vilken plats skulle du helst vilja befinna dej på nu? Någonstans i världen där det är vår eller sommar just nu, helst med en blandning mellan sol- och storstadssemester.

Vilket var det godaste du åt i veckan? Våfflor. Älskar våfflor.

Vad är det konstigaste du gjort i veckan? Det skulle vara att jag och Emelie satt på McDonald's i måndags och jag satt ihop bloggdesignen som jag gjort åt henne bara för att hennes internet inte fungerade hemma.
 
Hur ser en typisk vardagsmorgon ut för dej? Vaknar, drar mig i sängen en stund, kollar fina bloggar, bilder, videos eller spela spel på telefonen, går upp och äter frukost för att sen starta dagen. Så ser det i alla fall ut just nu.
 
Vad är bäst med fredagar? Att man har hela helgen framför sig, varvar ner och känner att det inte finns någonting som man måste göra.
 
Vad önskar du just nu? Att jag hade ett jobb eller pluggade och att jordgubbarna jag har planterat tar sig.